hex3.gif materiale promotionale, creatie publicitara, creatii publicitare
hex9.gif hex12.gif
antet
litere volumetrice, decupare polistiren, litere polistiren
decor special polistiren
gravura cnc mecanica, gravura computerizata
carti de vizita, fluturase, pliante, foi cu antet, imprimari
printare pe autocolant, actibilde, decaluri, panouri
imprimare pe material textil, tricouri, salopete
vitrine, firme, decorare auto, tunig vizual
panouri publicitare
panouri pentru firme, confectionare firme luminoase
materiale promotionale personalizate, pixuri, brichete, brelocuri, agende, calendare
etichete, etichete autocolante
infolieri decorative
logodesign, identitate vizuala, vectorizare, machetare
 
 
 
 
 

Litere polistiren

Tăierea efectivă este realizată de un fir întins şi încălzit (filament), dintr-un utilaj acţionat cu motoare, comandat prin calculator CNC.
Prin această metodă plăcile de polistiren pot fi tăiate, rapid şi cu mare precizie, cu posibilitatea tăierii a aproape oricărei forme din grosimea materialului.

router decupare polistiren, cnc polistiren
 

Dimensiunea utilă a placilor de polistiren este de 57*122 cm, dar cu o proiectare potrivită şi cu tăieri din mai multe bucaţi se pot efectua chiar forme 3D mai dificile şi litere cu dimensiuni mai mari decât placa de polistiren.

     
 
 

Imprimari de mari dimensiuni

In cazul imprimarii de mari dimesiuni, imprimarea se face pe un utilaj special, cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent, rezistenta la UV si apa, ceea ce face ca produsul finit sa poata fi utilizat atat in interior cat si in exterior fara a necesita o protectie suplimentara.

 

 

printer mare format

Cu o latime de printare este de aproximativ 2460 mm. Suportul pe care se poate printa poate varia, ca: PVC flexibil (banner), autocolant, hartie, hartie autocolanta, etc...

 


 

Tipar digital

Tiparul digital este procedeul prin care o imagine sau un text, dintr-un fisier digitalizat, este tiparit direct pe suprafata hartiei prin tehnologie laser. Practic este o imprimanta ce imprima la o calitate marita.
Prin acest procedeu se pot executa lucrari, in tiraje relativ mici la o calitate ridicata, ca de exemplu:
carti de vizita, fluturase, foi cu antet, mape de prezentare, etc. cu dimensiuni de pana la format de 297*1200 mm

imprimanta digitala bizhub  
 

tipografie offset

 

 

Tipar offset

Tiparul offset este aceea imprimare, care se executa in tipografii, in tiraje relativ mari, de peste 1000 de bucati.
Este tiparul pentru care grafica trebuie special pregatita, pentru a se realiza o matrita. Costul unei asemenea imprimari este rentabil doar daca tirajul este semnificativ.

In aceasta cateogrie de imprimare putem realiza: Brosuri, Cataloage, Mape de prezentare, Pliante, Postere, Tipizate, etc.

 
     

 

 

Termotransfer

Transferul termic reprezinta procedeul, prin care se transfera diverse elemente grafice sau de text, de pe o folie speciala decupata sau imprimata prealabil, pe diferite suprafete, cu ajutorul unei prese incalzite in general la 150 0C.
Utilizat, in general, in cazul unicatelor, tirajelor mici sau obiectelor care nu pot fi realizate prin serigrafie.
Gama de articole ce pot fi inscriptionate prin transfer termic este foarte variata: orice material textil din bumbac sau poliester (tricouri, bluze, sepci, bandane, jachete, sorturi, sacose textile, fanioane, salopete, caciuli, umbrele, genti, halate, cravate), mouse-pad-uri cu suprafata textila, etc.

presa de transfer termic
 
 
  serigrafie

Serigrafie

Serigrafia este un procedeu mai putin intalnit. In principiu este simplu si consta în presarea printr-un sablon de sita preintins pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala. Imaginea realizata prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei pe care se realizeaza masca.
Aceasta permite realizarea unor imagini de o calitate buna, cu detali mici, care prin procedeul de transfer termic nu se poate realiza.
Serigrafic se pot imprima imagini monocolor, prin alaturare de culori sau suprapunere de culori (policromie), suprafata imprimata putand fi cuprinsa intre cativa centimetri si cativa metri patrati.

 
 


Editare grafica

Un mesaj, un slogan, o sigla pot fi prezentate in diferite moduri si fiecare dintre ele sa aiba eficienta diferita. Aceasta forma de creatie este in continua evolutie, odata cu evolutia programelor de acest gen precum Adobe Photoshop sau Corel Draw.
In mare designul grafic este arta aranjarii imaginii si textului pentru a comunica un mesaj si poate fi intalnit in diverse medii precum materialele imprimate, decoratiuni, animatie, media etc.
Tot din aceasta categorie face parte

 

 
 

Logo design

Puterea unui simbol actioneaza asupra noastra fara sa ne dam seama: reaminteste imagini si recreaza sentimente. Este clar ca orice companie are nevoie de un brand, o identitate si in general acest lucru este constientizat de majoritatea afacerilor.
Ce este un logo ?
Este simbolul compus dintr-o forma, culoare si continut (de obicei denumire) ce reprezinta un brand.
Prin aparitia repetata, simbolurile devin atat de usor de recunoscut incat se transforma in forme familiare, pe care le intelegem si recunoastem fara sa le analizam.

logo design, identitate vizuala
 
     
tete

Vectrorizare

Prin acest procedeu se realizeaza digitalizarea, reconstructia unei grafici, pentru a putea realiza marirea fara pierderi de calitate, sau reproducerea prin diferite procedee tehnologice.

 

 

casete luminoase, bannere, volumetrie, pret caseta luminoasa, diplay, rollup, caseta, baner, banere, plexiglas,, profile din aluminiu, fete din plexiglass, decupare computerizata, laterale din aluminiu, spate din forex, decupare computerizata polistiren, vopsite, lacuite, folie de protectie, ideal targuri si expozitii, fete curbate plexiglass, laterale din aluminiu, elegante si impunatoare, indicatoare stradale aluminiu, modalitatea ideala expunere, economie timp, bannere, mesh-uri, hartie blue-back, autocolant transparent, la preturi de producator: firme luminoase cu iluminare din exterior sub forma de casete luminoase cu profile din aluminiu, firme luminoase cu iluminare din interior cu tuburi neon, sub forma de caseta luminoasa cu profile din aluminiu, firme luminoase cu litere volumetrice din polistiren iluminate din interior, casete luminoase aparente cu litere volumetrice din polistiren fara iluminare, casete luminoase, litere volumetrice din polistiren aplicate direct pe perete, volumetrie aplicata pe diverse suporturi litere volumetrice luminoase cu fete din plexiglas si spate din pvc, litere volumetrice metalice: argintii si aurii, panouri publicitare si reclame, panouri publicitare cu litere volumetrice, panouri publicitare cu bannere, litere volumetrice cu cablu electroluminescent, bannere pe cadru metalic, reclame publicitare diverse, display cu profile de aluminiu, rollup aluminiu, Servicii:  montaj litere volumetrice, inscriptionari cu autocolant auto, inscriptionari si decorari vitrine, livrari oriunde in tara, volumetrice, litere volumetrice, panou litere volumetrice, forme tridimensionale, 3D litere volumetrice, inscriptionari auto, inscriptionari diverse reclame, volumetrice, litere volumetrice, litere volumetrice, decupare polistiren, figurine polistiren, utilaj cnc decupare polistiren, decupare tehnologie fir cald, litere tridimensionale polistiren, promotionale, serigrafie, etichete polistiren, vitralii, decorari geamuri, efect sablat geamuri, folie de protectie